Művészetterápiás önismereti csoport – Önismereti utazás a művészetterápia segítségével – jelenléti forma – 2023. október 11- től

Ha még nem találkoztál a művészetterápiával és szeretnéd megismeri a módszert úgy, hogy közben Magadat is mélyebben fölfedezheted, elfogadhatod, akkor itt a helyed. Vagy, ha ismerős a művészetterápia és szeretnél tovább haladni önismereti utadon, akkor is szeretettel látunk a csoportban! Az önismeretben mindig van újdonság, hiszen folyamatosan változunk, fejlődünk.

Lényegében egy művészetterápiás önismereti csoportba invitállak, ahol képi, rajzos, zenés eszközök segítségével tekinthetsz önmagadba. A kreativitás varázslatos problémamegoldó eszköz. Az alkotásban elidőzve ezt megtapasztalhatod. Nincsen szükség semmilyen rajzos, művészeti előképzettségre. Lehet, hogy egy diákkori megjegyzés vagy minősítés él a fejedben – „Ez nem jó rajz, nem így kell csinálni!”  – ami joggal bánthatott és béníthatott Téged. Legyen ez a múlté!

A mindannyiunkban meglévő vizuális kifejező erőt és megértési képességet fogjuk használni a foglakozások során.

  • Alkotunk majd zenére szabadon;
  • dolgozunk érzelmek, emlékek vizuális megjelenítésen, megértésén;
  • megoszthatjuk egymással felismeréseinket, tapasztalatainkat;
  • visszajelzést adhatunk egymásnak vagy kérhetünk egymástól.

Neked ajánlom a csoportot, ha szeretnéd jobban megismerni magadat egy szelíd, de erőteljesen megmozgató, mélybe tekintő eszköz segítségével – a művészetterápia segítségével.

Lehet, hogy egy nehéz kérdéssel küszködsz éppen vagy elveszítetted az irányt és az is lehet, hogy egyszerűen csak szeretnél még jobban lenni.

A csoport vezetője: Gyimóthy Gábor – teológus, mentálhigiénés szakember, művészetterapeuta

Teológus alapdiplomám után a Semmelweis Egyetemen végeztem mentálhigiénés szakemberként, majd a Pécsi Egyetemen az Orvosi és Művészeti Kar szervezésében képzőművészet-terapeutaként. Több, mint húsz éve tevékenykedem segítő területen, ahol az EMBERT szeretném megérteni és lehetőség szerint támogatni saját erőforrásainak fölfedezésében.

Helyszín: Budapest, II. ker. Frankel Leó u. 21-23. vagy online forma

Tervezett kezdés: 2023. szeptember 27., szerda vagy október 11.

10 alkalom kéthetente 18.00 – 20.30 hétköznap (szerda) esténként

Egy alkalom ára: 10.000.- Ezt előre kérnénk utalni, a további 90.000 forintot a második alkalomig kérjük rendezni.

Csoportlétszám: maximum 14 fő.

A 10 alkalmas sorozat első alkalma után eldöntheted, hogy a csoporttal tartasz-e tovább. A második alkalomtól zárt a csoport, új tagok nem kerülnek be.

Az első alkalom előtt szeretnék kérni egy rövid motivációs levelet, melyben leírod, hogy miért szeretnél jönni a csoportba. Illetve egy előre egyeztetett időpontban egy félórás online beszélgetésre invitállak (ez természetesen ingyenes).

Érdeklődés, további információ: Gyimóthy Gábor – 06 30 3918004